Online / virtuel ginsmagning for virksomheder og foreninger
Vi er i en tid, hvor sociale sammenkomster og store fester må udskydes på ubestemt tid.

Det synes jeg er ærgerligt – især nu hvor vi i endnu højere grad har brug for at være sociale og have det sjovt. Jeg vil derfor gøre mit for, at alle kan få nogle spændende og hyggelige oplevelser, selvom vi alle er tvunget til at være derhjemme. 

Smag på verdensklasse gin i din egen stue
Jeg har sammensat en pakke hvor I hver især får et yderst velsmagende ginsmagnings-kit med hjem i egen stue, hvor du virtuelt kan smage indholdet sammen med venner og kollegaer.

Selve smagningen vil blive livestreamet via eksempelvis Teams eller Zoom, og du kan selvfølgelig stille spørgsmål og interagere med dine kolleager og venner undervejs. Smagningen vil have en varighed på ca. 2 timer.

Dette indeholder pakken
Selve pakken til online-ginsmagning indeholder 6 gin á 3 cl, 3 forskellige premium tonics, tørret garnish og et smagekort, hvor I kan skrive jeres oplevelser om ginnerne ned på. Hele oplevelsen bliver som nævnt krydret med en online streaming af smagningen, hvor vi skal høre mere om de forskellige ginner, hvordan vi mixer den perfekte gin&tonic samt meget mere! 

  • 6 unikke gin
  • 3 forskellige premium tonic
  • tørret garnish
  • smagekort med plads til dine personlige smagsnoter
  • diverse brochurer til inspiration

Prisen for dette er kun 300,- inkl. moms per deltager. 

Online ginsmagning er for både store og små virksomheder
Det er muligt at bestille en skræddersyet online-ginsmagning for virksomheder, hvor det kun er dine medarbejdere eller kollegaer der kan deltage. For at bestille dette skal I være minimum 20 deltagere på ugedagene torsdag-lørdag. Skal smagningen afholdes på andre dage, kan vi også afholde dette for færre deltagere. Dato og tidspunkt for en online-ginsmagning aftaler vi efter jeres ønsker. 

NB: Prisen er inkl. levering/forsendelse til virksomheden hvis denne er i Storkøbenhavn. Hvis I ønsker smagekassen tilsendt til den enkelte deltager med afhentning i nærliggende PakkeShop, er prisen for dette 50,- per stk. Ønskes hjemmelevering, er prisen for dette 65,- per stk.

Der vil være enkelte ting, som vi af fødevaremæssige hensyn ikke kan vedlægge i pakken. For at få den fulde oplevelse af smagningen, anbefaler vi, at selv tage en lille tur forbi grønthandleren for at købe nogle småting (det kan fx være en citron, appelsin eller andet friskt grønt). Herudover skal den enkelte deltager også selv sørge for rigeligt med isterninger. Udgiften til dette vil ikke være på mere end 30-40 kr. totalt. Hvilke ting I selv skal købe, vil der blive informeret om i selve smagekassen. 

Spørgsmål eller særlige ønsker?
Har du nogle spørgsmål eller særlige ønsker, vil vi selvfølgelig forsøge at imødekomme disse. Skriv til os på kontakt@ginbisse.dk eller ring til Tobias på tlf. +45 4220 7117.

Booking
Bestillinger bedes foretages pr. e-mail: kontakt@ginbisse.dk