Så er det endnu en gang blevet tid til at fejre Negroni Week, som virkelig er et event jeg har set frem til!

Fra den 24.-30. juni 2019 er der over hele verden annonceret Negroni Week, som fejrer en af verdens bedste og mest klassiske cocktails. Gin, Vermouth, Campari og en appelsin er alt, du skal bruge for at mixe dig selv en kold og læskende Negroni. Negroni Week blev første gang introduceret i 2013, hvor 120 venues deltog. I dag har eventet fået vokseværk, og mere end 12.000 venues deltager i år i fejringen af Negroni. Negroni Week er med årene også blevet til et velgørenheds arrangement, som betyder, at hver gang du køber en Negroni på et af de tilmeldte venues, så støtter du også mange af de velgørenhedsorganisationer, som Negroni Week samarbejder med. Så du kan roligt nyde din Negroni med god samvittighed!

Hvis du vil vide mere om eventet eller se, hvor du kan finde en Negroni nær dig, så klik ind på deres hjemmeside og find din nærmeste Negroni Week bar: https://negroniweek.com/
Via linket kan du også læse mere om de velgørenhedsorganisationer som støttes.

Til dem der måtte være inspirerede til at lave deres egen Negroni, så er jeg selvfølgelig igang hele ugen på min Instagram, hvor der hver dag hele ugen vil komme en ny Negroni – selvfølgelig med opskrifter.
Negroni er en speciel cocktail, og den kan for mange godt kræve lidt tilvænning, især hvis man ikke er vant til alkoholrige cocktails eller den bitre Campari. Derfor forsøger jeg at poste lidt forskellige typer Negroni, som både henvender sig til nybegynderne og naturligvis også de hardcore Negroni-elskere.

Jeg håber at I alle har en fantastisk Negroni Week 2019, og opfordrer jer til, at gå ud og nyde en Negroni på et af de tilmeldte venues, så I samtidig støtter det gode formål.