Vi tilbyder både fysiske- og virtuelle/online ginsmagninger – så du (og COVID-19 restriktionerne) bestemmer, om I foretrækker det ene eller det andet! Herunder kan du læse nærmere om vores fysiske ginsmagninger, mens du kan læse mere om online ginsmagninger lige her.

Her kan du læse lidt mere om hvordan vores ginsmagninger normalt vil foregå, samt hvad der er inkluderet i de forskellige pakker. 

  • KVALITET: Selvom prisen er skarp, udbyder Ginbisse kun smagninger med høj kvalitet for øje. Alle de gins vi benytter er premium gins af højeste kvalitet, og vi kombinerer ligeledes med nogle af markedets bedste tonic.
  • LOKATION: Vores fysiske ginsmagningspakker tager udgangspunkt i, at smagningen finder sted hos dig/i din virksomhed. Hvis I ønsker, at vi sørger for lokation til at afholde smagningen, er dette også muligt på forespørgsel.
  • ANTAL DELTAGERE: En smagning består som minimum af 15 deltagere på Sjælland, og minimum 30 deltagere på Fyn og i Jylland. Ved arrangementer på Fyn/ i Jylland, tages der et transportgebyr på 500,-. Der er som udgangspunkt ikke nogen øvre grænse for antal deltagere.
  • HVAD ER MED: Vi medbringer det hele – gin, tonic, is, garniture, glas osv. Der vil være ca. 3 cl gin af hver, så der både er til at smage rent og efterfølgende med is, tonic og garnish.
  • VIDEN OM GIN: Vi går undervejs i smagningen i dybden med ginnens enorme verden, og giver jer naturligvis også en grundig gennemgang af de gins, vi skal smage. Målet med smagningen er, at I skal gå derfra med en unik oplevelse, men også gerne en smule klogere. 
  • VARIGHED: Varigheden af en smagning vil typisk være omkring 1,5-2,5 timer, afhængigt af hvilken pakke I vælger, samt hvor mange personer I er.
  • EFTER SMAGNING: Vil der være mulighed for at købe hele flasker af de gin vi har smagt på, naturligvis til favorable priser.
  • GRUPPERABAT: Ved grupper på mere end 30 personer aftales en grupperabat eller ekstra gin&tonics til arrangementet. Skriv til kontakt@ginbisse.dk eller ring til Tobias på +45 4220 7117 for mere info.
  • MOMS: Alle priser er inkl. moms.

Der er selvfølgelig mulighed for at lave ændringer i forhold til antal serveringer, tid til historiefortælling osv., men ovenstående rammer er hvad vi anbefaler, da det plejer at fungere for de fleste grupper. Hvis I har ønsker til nogle specifikke gin, er der også mulighed for at tage højde for dette, men vær opmærksom på at prisen da kan variere. 

Den hurtige
299,-
1,5-2 timers varighed
4 gins
tonic til alle gins
garnish
isterninger
glas
Favoritten
349,-
2-2,5 timers varighed
5 gins
tonic til alle gins
garnish
isterninger
glas
Hele paletten
375,-
2-2,5 timers varighed
6 gins
tonic til alle gins
garnish
isterninger
glas