Gin er mere populært end nogensinde før, og branchen er de senere år eksploderet med nye brands og typer af forskellige gin. I 2019 rundede vi også 175 dansk producerede gin, hvilket bevidner hvor populær gin er blevet herhjemme. En ginbar viser jer en bid af ginnens enorme verden, og I får lov at smage på nogle af markedets bedste ginner, alt sammen i kollegaer, venner eller familiens gode selskab!

Ginbar

Vi tilbyder ginbar, som kan skræddersyes efter dine ønsker og behov. Der er mulighed for at vælge en gin&tonic bar, men den kan også spices op med nogle klassiske gin cocktails.

En ginbar er oplagt til fredags bar, firma fester, fødselsdage, brylupper eller andre festlige lejligheder. Prisen på en ginbar er afhængig af forskellige faktorer, såsom antal personer, tid, forbrug og hvilken type gin eller cocktails vi skal lave til jer. Der vil naturligvis være mulighed for at tilrettelægge arrangementet, så der er noget for alles behov. Så uanset om du har et begrænset budget, og gerne vil have mest muligt for pengene, eller om du gerne vil have nogle eksklusive cocktails, så kan vi sammensætte den helt rigtige pakke- og pris til jer.

Kontakt

Er du interesseret i et af vores arrangmenter, eller ønsker at høre mere, så kan du tage kontakt til os på telefon +45 42207117 eller e-mail Tobias@ginbisse.dk