Skal du bruge en billig bar til din fest? – Så skal du nok ikke booke den her…

Selvom Ginbisse er specialist i gin, så byder vores bar løsninger på meget mere end det. Vi elsker at nørde cocktails og kvalitet er vores mantra, både når det gælder udviklingen af vores cocktails samt de råvarer vi benytter os af. Det betyder også, at vi ikke passer ned i den klassiske kasse “4 timers fri bar for 200kr” simpelthen af den årsag, at vi bestræber os på at servere det bedste af det bedste. Så skal du bruge en billig bar til din fest, så anbefaler vi at du kigger andetsteds, men hvis du værdsætter høj kvalitet til fornuftige priser, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Gin&tonic bar

Vi tilbyder gin&tonic bar, som kan skræddersyes efter dine ønsker og behov. .

En gin&tonic bar er oplagt til fredags bar, firma fester, fødselsdage, brylupper eller andre festlige lejligheder. Prisen på en ginbar er afhængig af forskellige faktorer, såsom antal personer, tid, forbrug og hvilken type gin&tonics vi skal lave til jer. Der vil naturligvis være mulighed for at tilrettelægge arrangementet, så der er noget for alles behov. Så uanset om du har et begrænset budget, og gerne vil have mest muligt for pengene eller om du vil have det bedste af det bedste, så kan vi sammensætte den helt rigtige pakke- og pris til jer.

Pris eksempler på gin&tonic bar

3 timers fri bar ved minimum 25 personer: fra 250,- excl. moms per person(+ 1 time 80,- excl. moms)

Skal du holde et event som f.eks. et åbent hus hvor I ikke kender til antallet af gæster på forhånd eller hvor længe de planlægger at blive, kan vi også lave stk. pris tilbud. Minimum bestilling er 100 stk. og vi har selvfølgelig altid kapacitet til ekstra hvis det bliver nødvendigt på dagen. Skulle der være varer til overs, lader vi det resterende stå til jer, så I kan bruge det til jeres næste event.

100 stk gin&tonic serveret over 3 timer: fra 6995,- excl. moms(+ 60,- excl. moms per extra stk)

Ingen fest eller event er 100% ens og derfor skræddersyer vi også langt de fleste af vores tilbud til den enkelte kundes behov. Har vores gin&tonic bar vakt jeres interesse, så tøv ikke med at kontakte os og få et skræddersyet og selvfølgelig uforpligtende tilbud. Hvis det ønskes, så kan vores gin&tonic bar naturligvis også kombineres med vores andre cocktail løsninger, så der altid er noget til enhver smag.

Kontakt

Er du interesseret i et af vores arrangmenter, eller ønsker at høre mere, så kan du tage kontakt til os på telefon +45 42207117 eller e-mail Tobias@ginbisse.dk