Det er ikke mange uger siden at vi fejrede Negroni Week 2019 hvor jeg lavede ikke mindre end 6 forskellige variationer af denne klassiske cocktail. I dag har jeg opskriften klar på den perfekte Negroni riff til at holde dig nedkølet i sommervarmen!

Frozen Negroni

Dette skal du bruge:

Barudstyr:

  • Blender
  • Barske

Ingredienser:

  • 3 cl Plymouth Navy Strength Gin
  • 3 cl Dolin Vermouth Rouge
  • 3 cl Campari
  • 3 cl frisk appelsinjuice
  • En masse is!

Sådan gør du:

Denne gang er det hele ret simpelt. Tag din blender frem fra skabet og hæld alle ingredienser op i den sammen med rigeligt med isterninger. Blend indtil at alt isen er knust og cocktailen har fået en “slushy” konsistens uden store stykker af is. Smag den til inden servering, da isen diluterer meget, og du derfor kan have brug for at tilføje mere campari eller gin. Det er vigtigt at du bruger en navy strenght gin da en almindelig gin ikke er kraftig noget til denne type cocktail. Hvis du bruger en almindelig london dry gin, vil den simpelthen “drukne” i isen. God fornøjelse!