Vores bar events byder på meget mere end bare gin&tonic. Her byder vi på cocktails på den helt store klinge!

Selvom Ginbisse er specialist i gin, så byder vores bar løsninger på meget mere end det. Vi elsker at nørde cocktails og kvalitet er vores mantra, både når det gælder udviklingen af vores cocktails samt de råvarer vi benytter os af. Det betyder også, at vi ikke passer ned i den klassiske kasse “4 timers fri bar for 200kr” simpelthen af den årsag, at vi bestræber os på at servere det bedste af det bedste. Så skal du bruge en billig bar til din fest, så anbefaler vi at du kigger andetsteds, men hvis du værdsætter høj kvalitet til fornuftige priser, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Whisky Sour, Old Fashioned, Negroni, Paloma, Margarita, Daiquiri og hundredevis af andre lækre cocktails. Det er hvad I kan vælge imellem når vi skræddersyer en cocktail bar til jeres næste fest eller event. Vi elsker at nørde cocktails og vi benytter os kun af det bedste spiritus kombineret med friske og lækre råvarer. Flere af vores cocktails har vi udviklet selv og vi glæder også til at byde jer på en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Konceptet er enkelt: vi sørger for alt i forbindelse med baren og det eneste I skal sørge for, er lokationen for festen eller eventet.

Pris eksempel på bar events / cocktail bar

3 timers fri bar ved minimum 25 personer: 395,- excl. moms per person(+ 1 time 125,- excl. moms)

Skal du holde et event som f.eks. et åbent hus hvor I ikke kender til antallet af gæster på forhånd eller hvor længe de planlægger at blive, kan vi også lave stk. pris tilbud. Minimum bestilling er 100 stk. og vi har selvfølgelig altid kapacitet til ekstra hvis det bliver nødvendigt på dagen. Skulle der være varer til overs, lader vi det resterende stå til jer, så I kan bruge det til jeres næste event.

100 stk cocktails serveret over 3 timer: fra 9.995,- excl. moms(+ 90,- excl. moms per extra stk)

Ingen fest eller event er 100% ens og derfor skræddersyer vi også langt de fleste af vores tilbud til den enkelte kundes behov. Har vores gin&tonic bar vakt jeres interesse, så tøv ikke med at kontakte os og få et skræddersyet og selvfølgelig uforpligtende tilbud. Hvis det ønskes, så kan vores bar events/ cocktail bar naturligvis også kombineres med vores gin&tonic bar, så der altid er noget til enhver smag.

Kontakt

Er du interesseret i et af vores arrangmenter, eller ønsker at høre mere, så kan du tage kontakt til os på telefon +45 42207117 eller e-mail Tobias@ginbisse.dk